August 23, 2014

TIRAMISU





Hello guys!
ENG: This post i specially prepare for weekend, what would you have time to cook the most delicious dessert in the world Tiramisu. In fact, everything is very, very simple, really just i made it with only 3 times :) Well, as says, everything comes with experience.
  Remember, the most important thing in this dessert, it's good to shake up the proteins. 
Now i learned it.

My classical Tiramisu i prepared according to the recipe Julia Vysotsky.
Well, now the main thing.

We need:
Creamy mascarpone cheese - 450 g
(if not found suitable dietary cheese in a box, or you can make your own)
  Cookies Savoiardi - 1 package (300g)
Eggs - 4 pieces
Sugar powder - 1/2 cup
Strong coffee - 250 ml
Cocoa powder
Baylis


Method of preparation:

  Separate the whites from the yolks.
Beat the yolks with the sugar until smooth, add the mascarpone cheese and stirred.
Proteins whipped into a solid foam, as i wrote, that used standing straight!
Add cheese mixture and mix.
 Brew coffee, i also added a bit of Bayliss, for flavor.
Then soak each piece of cookie in the coffee and put it on the bottom of our form.
Pour cream on top and again to impose cookies savoiardi and again cream.
Put in refrigerator for several hours.
Before serving, sprinkle with cocoa powder on top.
Ready!
 

Здравствуйте сладкоежки!
RU: Этот пост я специально припасла на выходные,что бы у вас было время приготовить самый вкусный десерт на свете Тирамису. На самом деле все очень-очень просто, правда получилось у меня по настоящему только с 3 раза:) Ну как говорится все приходит с опытом.
 Запомните, самое главное в этом десерте, это хорошенько взбить белки, что б прям стояли:) Теперь я это усвоила.

Мое классическое тиррамису я готовила по рецепту Юлии Высоцкой.

Ну а теперь о главном.

Нам понадобится:
Сливочный сыр маскарпоне - 450 гр 
(если не нашли, подойдет диетический сыр в коробочке, или вы можете сделать сами)
 Печенье Савоярди - 1 упаковка  (300гр)
Яйца - 4 шт
Cахарная пудра - 1/2 стакана
Крепкое кофе - 250 мл
Какао-порошок
Бейлис

Способ приготовления:
 Отделить белки от желтков.
Взбить желтки с сахаром до однородной массы, добавить сыр маскарпоне и аккуратно вымешать.
Белки взбить в крепкую пену, как и я писала,что б прям стояло! 
Добавить в сырную смесь и перемешать.
Заварить кофе, еще я добавила немного бейлиса, для аромата.
Затем пропитать каждый кусочек печенья в кофе и выложить на дно нашей формы.
Сверху полить кремом и снова наложить бисквитики, затем снова крем.
Поставить в холодильник на несколько часов.
Перед подачей присыпать сверху какао-порошком.
Готово!

10 comments:

  1. it looks so yummy , i wish i could eat it directly from the computer screen
    happy weekend
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete
  2. Delicious!
    xoxo

    www.mychoicebysorana.blogspot.ro

    ReplyDelete
  3. zrobić by mi się nie chciało ale z przyjemnością bym zjadła. super zdjęcia

    ReplyDelete
  4. Ммм...какая вкуснятина наверно)))
    эх, когда я уже начну свою рубрику по еде, ведь уже и фоторецепт готов один, а все никак не доберусь)))) молодчина ты!!!!

    ReplyDelete
  5. Looks tasty ;)

    http://closertotheedgeblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. ММм..люблю тиррамису))Ты умница!:)

    Мэри

    ReplyDelete
  7. So yummy:)

    http://checkinonline.blogspot.pt/

    ReplyDelete