November 21, 2013

SOUP WITH MEATBALLS


ENG: Hello friends!
Today we have on the menu soup with meatballs. What do you have today ?
I certainly understand America i will not open , just today i decided to change some ingredients and instead of the usual onions, i added leeks .
It was very tasty, and i advise you.

We need to:
Minced , 350 grams
potatoes, 2 pieces
leek , 1 pc
tomato, 1-2 pieces
noodles, a handful of
bay leaf
salt and pepper

How to prepare:
Minced salt and pepper,to form small balls .
In a saucepan pour the water, put on fire, add salt and bring to a boil .
Diced potatoes and dipped in boiling water.
Then cut the onion and tomato and fry with vegetable oil.
In a saucepan add potatoes to our vegetables and carefully lower the meatballs.
Cook for about 15 minutes .
Add vermicelli and bay leaf and cook for 7 minutes, stirring occasionally .



RU: Всем привет!
У нас сегодня в меню Суп с фрикадельками. А что у вас?
Я конечно понимаю, Америку я вам не открою, просто сегодня я решила изменить кое-какие  ингредиенты и вместо обычного лука, я добавила лук-порей.
Получилось очень вкусно,советую и вам.

Нам понадобиться:
фарш, 350 гр
картофель, 2 шт
лук-порей, 1 шт
помидор, 1-2 шт
вермишель, горстка 
лавровый лист
соль,перец

Способ приготовления:
Фарш посолить и поперчить, сформировать небольшие шарики.
В кастрюлю налить воду, поставить на огонь, посолить и довести до кипения.
Нарезать кубиками картофель и опустить в кипящую воду.
Затем порезать лук и помидор,обжарить с растительным маслом.
В кастрюлю к картофелю добавить наши овощи и аккуратно опустить фрикадельки.
Варить примерно 15 мин.
Добавить вермишель и лавровый лист и варить еще 7 мин, помешивая.

Обязательно дать нашему супчику настояться!





27 comments:

  1. Очень красивые и аппетитные фото! На все руки мастерица)))

    ReplyDelete
  2. Как вкусно выглядит! И фото очень аппетитные!

    Хорошего дня!
    vgolove1.blogspot.ru

    ReplyDelete
  3. Looks nice and yummy :)

    New Post Up: http://beauty-fulll.blogspot.com/2013/11/7-touch-screen-android-tablet-by-tmart.html

    ReplyDelete
  4. hello darling, u have such a great blog, would you like to follow each other on gfc, facebook and bloglovin?>???
    http://idareyoutobefashion.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  5. Hello from Spain: I like this soup. Interesting recipe. Keep in touch

    ReplyDelete
  6. Soup , perfect for winter season.. :)
    I am going to try it without meat balls..
    I am inviting you to join my $30 certificate giveaway
    http://www.beingbeautifulandpretty.com/2013/11/dressale-30-certificate-giveaway.html?m=0
    Keep in touch,
    www.beingbeautifulandpretty.com

    ReplyDelete
  7. Seems tasty :D

    The Cutielicious
    http://www.thecutielicious.com
    Fede

    ReplyDelete
  8. Yum this looks delicious! Perfect for the cooler weather

    The Koalafornian x

    ReplyDelete
  9. Какие аппетитные снимки, просто здорово ) Я очень люблю лук порей, он намного мягче и деликатнее обычного, в супах идеален))

    ReplyDelete
  10. Это гениально - каждый раз процесс приготовления пищи так фотографировать! И очень аппетитно!

    ReplyDelete
  11. Priveeet!
    I love your blog! This post is awesome!
    Check out my blog, write your opinion and maybe...follow?
    Where are you from?

    ReplyDelete
  12. great post.it looks yummy
    wanna follow each other via gfc and bloglovin
    kisses

    ReplyDelete
  13. seems delicious.... Can we follow each other?

    ReplyDelete
  14. Очень аппетитно, для меня суп с фрикадельками, это обязательно рис))). А вы говорите ничего нового!

    ReplyDelete
    Replies
    1. )))ну да,я немного изменила рецепт

      Delete