Hi Everyone!
August is very hot this year, so everyone saved from the heat.
In my case, this soup!
Of course you are surprised, but i wanna say this is unusual soup.
Just today, i'll tell you another interesting recipe, which advised me one a good friend.
Namely Watermelon soup!
According to the idea of the ingredients in it must be such as: garlic, olive oil, curry and a bit of greenery omg dangerous mix but i decided to make it more sweet, so in my case it is:
-Watermelon
-Honey, 1ch.
-Basil
-Ginger
-Lemon
-Ice
-Honey, 1ch.
-Basil
-Ginger
-Lemon
-Ice
Cut the watermelon into 2 parts.
One portion separated from the seeds i was lucky they were not too much)
Then cut into slices and send in a blender.
There also a spoonful of honey, slices of ginger and finely chopped basil.
(it is compulsory, as the soup with it will be more fragrant and sharp little)
Shake and pour into a bowl.
Put in refrigerator for about 20 minutes
Soup gives a very spicy and tasty.
When serving, you can add ice and garnish with a slice of lemon!
Всем Привет!
Август выдался
очень жарким в этом году, поэтому каждый
спасается как может)
В моем случае это
суп!
Конечно вы удивитесь, но тут я сделаю поправку что это необычный суп.
Как раз сегодня я
и расскажу вам еще об одном интересном рецепте, который посоветовала мне хорошая
знакомая.
А именно суп из Арбуза!
По идеи ингредиенты
в нем должны быть такие как : чеснок, оливковое масло, карри и немного зелени omg гремучая смесь но я решила сделать его
более сладким, поэтому в моем случае это:
- Арбуз
- Мед, 1ч.л
-Базилик
-Имбирь
-Лимон
-Лед
- Мед, 1ч.л
-Базилик
-Имбирь
-Лимон
-Лед
Разрезаем арбуз
на 2 части.
Одну часть отделяем от семечек, мне повезло их не было практически)
Затем нарезаем
на дольки и отправляем в блендер.
Туда же ложку
меда, ломтики имбиря и мелко порубленный базилик.
(он
обязателен,так как суп с ним будет более ароматный и остренький)
Все взбиваем и
выливаем в тарелку.
Ставим в
холодильник примерно на 20 минут
Суп получается
очень пикантным и вкусным.
При подаче можно
добавить лед и украсить долькой лимона!
А вот такой базилик растет у меня дома.
And this is my home basil
Очень необычный рецепт) У нас тоже ужасно жарко.( Нужно будет приготовить такой супчик)))
ReplyDeletehttp://karinamalinana.blogspot.ru/
да,очень вкусный!
Deleteit looks very tasty :D
ReplyDeleteThis is so unusual, when i first read the post title i was like wat , am i reading it rit...
ReplyDeleteI will try it , im sure i will love it as i love watermelon..
Keep in touch,
www.beingbeautifulandpretty.com
http://instagram.com/beingbeautifulpooja
выглядит очень вкусно!))
ReplyDeleteспасибо,стоит попробовать!
Deleteyummi :) wow i love it. absolutely amazing!!!
ReplyDeletexoxo
nessi from hungary
www.ourdrug.blogspot.com
Love your blog!! from now on you will have a new followe, me!
ReplyDeletemylovelybaby5.blogspot.com
love it :}mniam amazing photos!!! http://ewefiu1.blogspot.com/
ReplyDeleteWow, I have never had this before, souds and looks quite delcious. /Mads x
ReplyDeletewow this sounds really unique. It sounds like it would taste so refreshing!
ReplyDeletexo,
nancy
http://adoretoadorn.blogspot.com
ммм, вот это вкуснятина!!! надо срочно сделать=)) а то у нас такая духота=(
ReplyDeleteи у нас тоже,супчик очень освежает!
DeleteВау, какой интересный рецепт! Я и не знала, что из арбуза можно приготовить супчик))
ReplyDeleteLooks like a delicious soup. I want to try it one day. These photos are so great.
ReplyDeletethanks!
Deleteyummy :D
ReplyDeleteI follow you, follom me back ? :)
Вау, какой классный рецепт! даже не знала!
ReplyDeleteI'm so gonna try this recipe!
ReplyDeleteNameless Fashion Blog
Nameless Fashion Blog Facebook page
=)))
DeleteLove watermelon, the recipe inspires me so much, must be too sweet and fresh, perfect for summer!:) Kisses! xo
ReplyDeleteSo delicious
ReplyDeletejust perfect
ADDICT BE ICONIC BLOG
ohh i didn't know that watermelon soups exist:D that's such a cool recipe and i'd love to try it out. wondering how that tastes:))
ReplyDeletelots of love xx
thanks dear!
DeleteMне кажется это отличный десерт и замечательное прохладительное блюдо для жарких дней:) Я просто обожаю арбузы, сейчас только их и ем:)) Только все же мне не понятно как тут в Турции арбуз едят с сыром, не мой это вкус)
ReplyDeleteХорошего настроения)
Александра
www.svetusvet.com
я тоже сейчас ем только арбузы,самое отличное время!
ReplyDeleteпро сыр,не понимаю тоже))
ага;)
DeleteDrooling over this soup !! Kisses
ReplyDeleteNew Post up...
❤ StylishByNature.com