August 12, 2013

WATERMELON SOUP




Hi Everyone!
August is very hot this year, so everyone saved from the heat.
In my case, this soup!
  Of course you are surprised, but i wanna say this is unusual soup.

Just today, i'll tell you another interesting recipe, which advised me one a good friend.

Namely Watermelon soup!

According to the idea of ​​the ingredients in it must be such as: garlic, olive oil, curry and a bit of greenery omg dangerous mix but i decided to make it more sweet, so in my case it is:

-Watermelon
-Honey, 1ch.
-Basil
-Ginger
-Lemon
-Ice

Cut the watermelon into 2 parts.

One portion separated from the seeds i was lucky they were not too much)

Then cut into slices and send in a blender.

There also a spoonful of honey, slices of ginger and finely chopped basil.

(it is compulsory, as the soup with it will be more fragrant and sharp little)

Shake and pour into a bowl.

Put in refrigerator for about 20 minutes

Soup gives a very spicy and tasty.

When serving, you can add ice and garnish with a slice of lemon!



Всем Привет!
Август выдался очень жарким в этом году, поэтому каждый спасается как может)
В моем случае это суп! 
 Конечно вы удивитесь, но тут я сделаю поправку что это необычный суп.

Как раз сегодня я и расскажу вам еще об одном интересном рецепте, который посоветовала мне хорошая знакомая.

А именно суп из Арбуза!
По идеи ингредиенты в нем должны быть такие как : чеснок, оливковое масло, карри и немного зелени omg гремучая смесь но я решила сделать его более сладким, поэтому в моем случае это:

 -  Арбуз 
- Мед, 1ч.л
-Базилик
-Имбирь
-Лимон
-Лед

Разрезаем арбуз на 2 части.
Одну часть отделяем от семечек, мне повезло их не было практически)
Затем нарезаем на дольки и отправляем в блендер.
Туда же ложку меда, ломтики имбиря и мелко порубленный базилик.
(он обязателен,так как суп с ним будет более ароматный и остренький)
Все взбиваем и выливаем  в тарелку.
Ставим в холодильник примерно на 20 минут
Суп получается очень пикантным и вкусным.
При подаче можно добавить лед и украсить долькой лимона!

 А вот такой базилик растет у меня дома.
And this is my home basil


BON APPETİT








28 comments:

  1. Очень необычный рецепт) У нас тоже ужасно жарко.( Нужно будет приготовить такой супчик)))
    http://karinamalinana.blogspot.ru/

    ReplyDelete
  2. This is so unusual, when i first read the post title i was like wat , am i reading it rit...
    I will try it , im sure i will love it as i love watermelon..
    Keep in touch,
    www.beingbeautifulandpretty.com
    http://instagram.com/beingbeautifulpooja

    ReplyDelete
  3. выглядит очень вкусно!))

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибо,стоит попробовать!

      Delete
  4. yummi :) wow i love it. absolutely amazing!!!
    xoxo
    nessi from hungary
    www.ourdrug.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Love your blog!! from now on you will have a new followe, me!

    mylovelybaby5.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. love it :}mniam amazing photos!!! http://ewefiu1.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Wow, I have never had this before, souds and looks quite delcious. /Mads x

    ReplyDelete
  8. wow this sounds really unique. It sounds like it would taste so refreshing!
    xo,
    nancy

    http://adoretoadorn.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. ммм, вот это вкуснятина!!! надо срочно сделать=)) а то у нас такая духота=(

    ReplyDelete
    Replies
    1. и у нас тоже,супчик очень освежает!

      Delete
  10. Вау, какой интересный рецепт! Я и не знала, что из арбуза можно приготовить супчик))

    ReplyDelete
  11. Looks like a delicious soup. I want to try it one day. These photos are so great.

    ReplyDelete
  12. yummy :D
    I follow you, follom me back ? :)

    ReplyDelete
  13. Вау, какой классный рецепт! даже не знала!

    ReplyDelete
  14. Love watermelon, the recipe inspires me so much, must be too sweet and fresh, perfect for summer!:) Kisses! xo

    ReplyDelete
  15. ohh i didn't know that watermelon soups exist:D that's such a cool recipe and i'd love to try it out. wondering how that tastes:))

    lots of love xx

    ReplyDelete
  16. Mне кажется это отличный десерт и замечательное прохладительное блюдо для жарких дней:) Я просто обожаю арбузы, сейчас только их и ем:)) Только все же мне не понятно как тут в Турции арбуз едят с сыром, не мой это вкус)
    Хорошего настроения)

    Александра
    www.svetusvet.com

    ReplyDelete
  17. я тоже сейчас ем только арбузы,самое отличное время!
    про сыр,не понимаю тоже))

    ReplyDelete